detector.media
17.02.2014 16:18
Ірина Костюк залишає ТЕТ
Ірина Костюк залишає ТЕТ

З 20 лютого, після понад трирічної співпраці, телегрупа «1+1 медіа» та генеральний продюсер телеканалу ТЕТ Ірина Костюк припиняють трудові відносини за взаємною згодою сторін. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Пані Костюк наразі перебуває у відрядженні у Москві. У коментарі «Детектор медіа» вона повідомила, що поки не планує нічим займатися, крім відпочинку. Причини свого уходу з ТЕТ вона не коментує.

 

За повідомленням прес-служби, пані Костюк вдячна компанії за досвід і можливість реалізувати сміливі ідеї та проекти.

 

«За три роки роботи Ірина змогла переформатувати канал і налагодити об'ємне власне виробництво. Від імені "1+1 медіа" генеральний директор групи Олександр Ткаченко побажав їй успіхів у подальшій кар'єрі», - йдеться в повідомленні «1+1 медіа».

 

Згодом у прес-службі повідомили, що ТЕТ очолить Наталія Вашко, яка у 2012 році працювала в групі «1+1 медіа» над запуском телеканалу «Плюсплюс».

 

Нагадаємо, Ірина Костюк була призначена генеральним продюсером ТЕТ 16 листопада 2010 року. Перед цим вона з 2006 року очолювала медіаконсалтингову компанію Media Resources Management, до цього шість років працювала менеджером закупок на телеканалі «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY