detector.media
17.02.2014 13:40
20 лютого – круглий стіл «Порушення прав журналістів від початку Євромайдану: констатація фактів та виявлення причин»
20 лютого – круглий стіл «Порушення прав журналістів від початку Євромайдану: констатація фактів та виявлення причин»

20 лютого о 10.00 у прес-центрі Національної спілки журналістів України (Київ, вул. Хрещатик, 27А) відбудеться круглий стіл «Порушення прав журналістів від початку Євромайдану: констатація фактів та виявлення причин».

 

Захід відбудеться у рамках перебування в Києві Міжнародної Місії журналістської солідарності. Міжнародні експерти, які завітають в Україну, проведуть дискусію з представниками ЗМІ, які постраждали внаслідок висвітлення протестних заходів у країні.

 

Основна мета візиту Місії журналістської солідарності, ініційованого Національною спілкою журналістів України (НСЖУ) та Незалежною медіа профспілкою (НМПУ), - дослідження ситуації з порушеннями прав журналістів в Україні, обговорення можливих форматів та механізмів допомоги для журналістів, які постраждали під час висвітлення протестних заходів, розробка планів міжнародної діяльності та постійної уваги до захисту прав журналістів в Україні. Серед учасників Місії - представники Міжнародної та Європейської федерації журналістів, Всесвітньої газетної асоціації WAN/IFRA, Фонду Відкритого Суспільства, ОБСЄ, Юнеско та інших міжнародних організацій.

 

Довідки за телефоном: (044) 234-52-09

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY