detector.media
13.02.2014 15:07
На СТБ стартує серіал «Мама-детектив» виробництва Star Media
На СТБ стартує серіал «Мама-детектив» виробництва Star Media

У понеділок, 17 лютого, в ефірі каналу СТБ вийде перша серія комедійно-детективного серіалу «Мама-детектив» виробництва компанії Star Media. Про це йдеться на сайті каналу.

 

«Мама- детектив» вийде в ефір о 21.00.

 

Серіал складається із 12 серій. Головні ролі у серіалі виконали Інга Оболдіна, Кирило Плетньов і Лянка Гриу, режисер - Михайло Вайнберг.

 

Головна героїня серіалу «Мама-детектив» - інспектор поліції. У неї непросте життя, оскільки вона має поєднувати у собі роль матері та поліцейського, а також влаштовувати своє особисте життя.

 

«Якщо з розкриттям злочинів у героїні не виникає особливих проблем, то сини Іван та Юхим просто зводять її з розуму. Ситуація ускладнюється тим, що через зраду чоловіка вона приймає рішення розлучитися з ним. Але, тим не менш, вона змушена продовжувати працювати під його керівництвом у поліції», - йдеться у анонсі серіалу.

 

Нагадаємо, група компаній Star Media у квітні 2012 року на каннському телеринку MIPTV-2012 придбала права на виробництво серіалу «Мама-детектив» (Los Misterios de Laura/Mum Detective) американської компанії Boomerang TV.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY