detector.media
12.02.2014 19:52
Суд відпустив під особисте зобов’язання трьох підозрюваних у нападі на Чорновол
Суд відпустив під особисте зобов’язання трьох підозрюваних у нападі на Чорновол

12 лютого Печерський райсуд Києва змінив запобіжний захід з утримання під вартою на особисте зобов'язання для трьох підозрюваних у нападі на журналістку і громадську активістку Тетяну Чорновол - Андрія Насіковського, Олександра Котенка й Олександра Храмцова. Про це повідомляє tsn.ua з посиланням на адвоката Олександра Котенка Івана Владінова.

 

За словами адвоката, поки що Олександра Котенка, Андрія Насіковського і Олександра Храмцова просто відпустили додому, але підозри з них ще не зняли.

 

Раніше повідомлялося, що суд відпустив Андрія Насіковського на поруки нардепа Володимира Полочанінова.

 

Нагадаємо, журналістку і громадську активістку Тетяну Чорновол жорстоко побили невідомі в ніч на 25 грудня на бориспільській трасі після того, як її переслідували на машині.

 

6 лютого Генеральна прокуратура України заявила, що злочин розкрито: Тетяну Чорновол начебто побили з хуліганських мотивів за те, що вона підрізала автомобіль на дорозі.

 

За словами заступника генпрокурора України Романа Андрєєва, безпосередньо до побиття Тетяни Чорновол були причетні заарештовані Сергій Котенко і Роман Залюбовський, а також двоє невстановлених осіб та Андрій Зінченко, який знаходився в розшуку.

 

Пані Чорновол заявила, що не буде оскаржувати в суді рішення прокуратури про закриття справи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY