detector.media
12.02.2014 11:55
Оксана Романюк не бачить сенсу в зустрічах Місії міжнародних журналістських організацій з представниками МВС
Оксана Романюк не бачить сенсу  в зустрічах Місії міжнародних журналістських організацій з представниками МВС

Виконавчий директор Інститут масової інформації та представник «Репортерів без кордонів» Оксана Романюк не бачить реальних ресурсів впливу Місії міжнародних журналістських організацій, яка перебуватиме в Україні 19-20 лютого, на діючу владу.

 

«Не бачу особливого сенсу в зустрічах із представниками, наприклад, МВС», - написала вона на своїй сторінці в Facebook, додавши, що це може бути використано в політичних цілях.

 

На її думку, є сенс у зустрічах із постраждалими журналістами, «щоб на власні очі побачити ті умови, в яких ми працюємо».

 

«До Києва приїде Місія міжнародних журналістських організацій, до якої буде входити представник "Репортерів без кордонів". Місія була ініційована міжнародною журналістською організацією IMS, логістикою займаються місцеві партнери Європейської федерації журналістів - НМПУ та НСЖУ. Я, чесно скажу, була проти приїзду місії в Україну в даних умовах, оскільки не бачу механізмів і реальних ресурсів впливу на ситуацію. От з ким говорити, і в кого вимагати дотримання законів, гарантій для журналістів в Україні, публічних меседжів?», - зазначає Оксана Романюк.

 

Нагадаємо, 19-20 лютого в Києві з ініціативи Національної спілки журналістів України (НСЖУ), Незалежної медіапрофспілки України (НМПУ) та європейських медійних інституцій працюватиме Місія солідарності Європейської федерації журналістів (ЄФЖ).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY