detector.media
11.02.2014 19:18
Кличко готовий до дебатів з Януковичем, але під час виборчої кампанії
Кличко готовий до дебатів з Януковичем, але під час виборчої кампанії

Народний депутат Віталій Кличко, голова фракції УДАР, заявив що готовий до дебатів з Президентом України Віктором Януковичем за умови, якщо той подасть у відставку. Відповідну заяву політик зробив на своїй сторінці у Facebook.

 

«ЗМІ пишуть, начебто Янукович готовий дебатувати зі мною. Не на Майдані, звичайно, бо там же "високооплачувані екстремісти", а на телебаченні. В демократичних країнах - це нормальна практика під час передвиборчої кампанії. Я готовий взяти участь в телевізійних дебатах з Януковичем. Але спочатку він має зробити один мужній крок. В тій гострій політичній та економічній кризі, до якої довела Україну його влада, визнати свою відповідальність та подати у відставку. І в рамках президентської кампанії я в будь-який момент готовий зустрітися з Януковичем на дебатах», - заявив Віталій Кличко.

 

Нагадаємо, 25 січня під час чергового засідання робочої групи із врегулювання політичної кризи Віктор Янукович для забезпечення широкого громадського діалогу запропонував Віталію Кличку провести публічні дебати, і на цю пропозицію лідер УДАРу погодився.

 

Сьогодні, 11 лютого, у прес-службі президента у відповідь на інформаційний запит ІА «Українські новини» повідомили, що Президент Віктор Янукович готовий провести дебати з головою фракції УДАР Віталієм Кличком на одному із загальнонаціональних телеканалів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY