detector.media
11.02.2014 14:54
На весну ТЕТ готує новий скетчком під робочою назвою «17+»
На весну ТЕТ готує новий скетчком під робочою назвою «17+»

На весняний сезон телеканал ТЕТ готує до запуску в ефірі новий скетчком під робочою назвою «17+», що ґрунтуватиметься на російському скетчкомі «Даёшь МолодЁжь». Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу.

 

Як писала раніше «Детектор медіа», новий проект на замовлення каналу ТЕТ знімають харківське творче об'єднання «Два Товарища» спільно з російською компанією Yellow, Black & White Production.

 

У новому серіалі будуть обіграні кумедні сцени з життя таких персонажів, як гламурні дівчата і «пацанчики» з району, завзяті клабери та непутящі футболісти, політичні активісти та інтернет-романтики.

 

За словами генерального продюсера нового проекту Олексія Троцюка, «17+» не є адаптацією «Даёшь МолодЁжь» - це цілком окремий проект.

 

«Так, я згоден, мабуть, найближчим за духом до "17+" є проект "Даёшь МолодЁжь". Нам би хотілося в цьому ж жанрі із цією ж інтонацією зробити щось українське, рідне, впізнаване, з яскравими героями, актуальними конфліктами», - розповів пан Троцюк в інтерв'ю на сайті Yellow, Black & White Production.

 

Зі слів пана Троцюка, «17+» - перший проект, який готувався компанією Yellow, Black & White Production спеціально для України та в Україні: «Річ у тім, що студія YBW зараз перебуває в пошуку нових героїв, у яких є потенціал для прориву на російський ринок. Достатньо сказати, що в кастингу до проекту "17+" узяли участь понад 200 молодих українських акторів, і в результаті були відібрані найкращі з кращих. Адже проект український і хочеться, щоб він був реалізований українськими акторами».

 

При цьому в «17+» з'являться і російські актори, хоча домінуватимуть українські.

 

Скетчком знімали в Харкові, оскільки там працюють засновники творчого об'єднання «Два Товарища» Ігор Діденко і Гліб Тимошенко та креативний продюсер Віктор Кузьмін і його творча група. Команда проекту інтернаціональна: режисери - з Москви, автори - з Харкова та Києва.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - ybw-group.ru

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY