detector.media
11.02.2014 18:00
Оробець, Головаха, Стецьків і Бутусов – гості ефіру ток-шоу «Приціл» із Рахманіним 12 лютого на «ВідеоТеці»
Оробець, Головаха, Стецьків і Бутусов – гості ефіру ток-шоу «Приціл» із Рахманіним 12 лютого на «ВідеоТеці»
«Людина і зброя. Чим закінчиться холодна війна в Україні: політичною відлигою чи гарячою точкою?» - тема нового випуску онлайн-ток-шоу

Опозиційний депутат Леся Оробець, заступник директора Інституту соціології НАНУ Євген Головаха, політичний діяч Тарас Стецьків і головний редактор «Цензор.нет» Юрій Бутусов говоритимуть завтра під час чергової онлайн-трансляції ток-шоу «Приціл» із Сергієм Рахманіним про те, чим може закінчитися холодна війна в Україні: політичною відлигою чи гарячою точкою.

 

Прямий ефір «Прицілу» розпочнеться на «Детектор медіа» завтра, 12 лютого, о 12:00.

 

Запрошуємо всіх до перегляду, а електронні ЗМІ закликаємо підтримати «Приціл» із Сергієм Рахманіним та републікувати цей анонс. Код трансляції можна взяти тут.

 

Як і у попередніх випусках, й цього разу до обговорення у студії «Прицілу» долучаться студенти київських вишів. Також ми розраховуємо на активну участь інтернет-аудиторії. Вже зараз можна залишати свої запитання, коментарі та ремарки щодо заявленої теми випуску на сторінці «Детектор медіа» у Facebook та у Twitter «Прицілу», хештег #Рахманіншоу.

 

13 лютого о 19:45 цей випуск «Прицілу» із Сергієм Рахманіним можна буде побачити в ефірі західноукраїнського телеканалу ZIK.

 

Нагадаємо, «Приціл» - онлайн-проект, який виробляє команда «Детектор медіа» за технічного партнерства компанії betv та за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Прем'єрний випуск «Прицілу» відбувся 19 жовтня. Записи попередніх випусків нашого проекту дивіться у рубриці «Приціл» на «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY