detector.media
10.02.2014 14:18
У Миколаєві учасника ДТП засудили за перешкоджання журналістській діяльності
У Миколаєві учасника ДТП засудили за перешкоджання журналістській діяльності
За домовленістю з постраждалим журналістом він перерахував внесок на розвиток «Громадського ТБ»

Сьогодні, 10 лютого, Центральний районний суд Миколаєва оголосив вирок учаснику ДТП Денису Бакланову, який восени 2013 року вихоплював камеру в журналіста і погрожував співробітникам ДАІ. Його визнано винним у перешкоджанні журналістській діяльності кореспонденту «НикВести» Олегу Деренюзі (ч. 1 статті 171 ККУ) та в погрозах працівникам правоохоронних органів (ч. 1 статті 345 ККУ). Про це повідомляє миколаївське інтернет-видання «НикВести».

 

У вересні 2013 року Денис Бакланов потрапив у ДТП. На місце інциденту прибув пан Деренюга, який мав знімати розмову пана Бакланова із представниками ДАІ. Денис Бакланов намагався вирвати камеру з рук журналіста та почав погрожувати правоохоронцям. Свою провину в суді Денис Бакланов визнав повністю.

 

Відповідно до рішення суду, Денис Бакланов має заплатити 850 гривень штрафу та відпрацювати два роки на виправних роботах з випробувальним терміном в один рік.

 

Адвокат обвинуваченого Вадим Сулима окремо повідомив, що Денис Бакланов перерахував внесок у сумі 1 000 гривень на виконання статутної діяльності ГО «Громадське телебачення». Такий вчинок обвинуваченого зумовлений попередньою його домовленістю з постраждалим журналістом Олегом Деренюгою.

 

 

З постраждалим працівником ДАІ було украдено мирову угоду. Як повідомляють «НикВести», міліція звинувачувала Дениса Бакланова в розбитті скла патрульної машини.

 

Нагадаємо, 13 вересня в Миколаєві після зіткнення автомобілів Honda Accord та Hundai Sonata, водієм якої є Денис Бакланов на місце аварії прибув редактор «НикВестей» Олег Деренюга, який здійснював відезйомку. Водій почав вихоплювати в журналіста камеру та перешкоджати йому у виконанні його професійній діяльності.

 

Згодом у секторі зв'язків з громадськістю УМВС України в Миколаївській області повідомили, що Денис Бакланов є рідним братом заступника начальника одного з відділів УБОЗ у Миколаївській області.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY