detector.media
07.02.2014 14:43
Влад Содель звільнився з українського «Коммерсанта»
Влад Содель звільнився з українського «Коммерсанта»

Фоторепортер Влад Содель звільнився за згодою сторін з редакції щоденної ділової газети «Коммерсантъ-Украина». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа», уточнивши, що звільнився 23 січня.

 

«Я давно хотів піти. У мене, так би мовити, криза жанру. Працювати вісім років на одному місці важко, тим паче, що я довше трьох років на одній роботі ніколи не затримувався», - пояснив пан Содель.

 

Зі слів фотожурналіста, його цікавить насамперед репортаж, а в штаті «Коммерсанта» він також мав обов'язок робити предметну зйомку для щотижневого лакшері-додатка «Ъ-Weekend».

 

Відтепер Влад Содель є фриланс-фотографом, а також позаштатним фотокореспондентом видавничого дому «Коммерсантъ», знімає для київської та московської редакцій. «Це направлена співпраця, я знімаю тепер те, що хочу знімати. Більше фотографую для московської редакції, яка співпрацює з Getty Images і продає фото по всьому світу. Відтак, мої знімки з Грушевського вже публікувалися у світових виданнях», - розповів фотограф.

 

Влад Содель працював в українському «Коммерсанте» з 2005 року.

 

Керівник фотослужби «Коммерсантъ-Украина» Сергій Кузнєцов повідомив на своїй сторінці у Facebook, що нового фотокора на вакантне місце вже знайдено.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY