detector.media
07.02.2014 12:28
Жіночий сайт Ivona оновив дизайн і логотип
Жіночий сайт Ivona оновив дизайн і логотип

Жіночий онлайн-журнал Ivona.bigmir.net оновив дизайн сайту і логотип, а також змінив слоган, закликаючи читачок самим створювати свої правила життя. Про це повідомляє прес-служба інтернет-холдингу UMH Digital, до складу якого входить сайт.

 

Новий дизайн є більш легким, повітряним і стильним. Основні елементи сайту виконані у біло-рожевих кольорах. Мінімалізм дозволяє акцентувати увагу на мультимедійному контенті, а яскраві плашки допомагають читачкам краще орієнтуватися в різноманітності матеріалів. Новий логотип також виконаний у рожевих кольорах.

 

 

Ivona публікує новини шоу-бізнесу, світу моди і краси, здоров'я, новинки в кулінарії, а також думки експертів про кар'єру, виховання дітей, психологію, секс та відносини.

 

«Через новий дизайн сайту ми прагнули передати дух дівчини Ivona, такий же лаконічний і модний, - пояснює головний редактор сайту Інна Єлісєєва. - Героїня Ivona - це дівчина, що володіє істинною красою - заряджаючим ентузіазмом, невгамовною енергією, блиском в очах, впевнена в собі і відкрита світові. Вона завжди прагне до більшого і отримує від життя максимум. Це передає новий слоган Ivona: "Твоя гра - твої правила!". Ми впевнені, що такі оновлення дозволять читачкам отримувати більше натхнення та корисних порад на сторінках сайту».

 

На честь оновлення дизайну Ivona.bigmir.net шукає дівчину, яка стане обличчям онлайн-журналу. Її фотографії будуть ілюструвати статті на сайті протягом усього 2014 року. Проект закликає читачок завантажувати свої фотографії на сайті, переможницю оберуть у квітні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY