detector.media
06.02.2014 17:52
Культовий серіал «Відлига» («Оттепель») покаже канал «Україна»
Культовий серіал «Відлига» («Оттепель») покаже канал «Україна»

Телеканал «Україна» на початку березня покаже прем'єру російського серіалу «Відлига» («Оттепель»), який був названий подією 2013 року на телеринку Росії. Про трансляцію стрічки повідомляє сайт каналу.

 

Режисером 12-серійного фільму став Валерій Тодоровський, який до цього знімав виключно повнометражне кіно і вперше взявся за створення серіалу. За взірець російський режисер взяв культовий американський серіал Mad men («Безумці) Метью Вайнера. Якщо американський сценарист втілював на телеекрані життя свого батька-рекламіста, що працював в рекламних агенціях Нью-Йорка в 50-60 роки минулого століття, то Валерій Тодоровський у своєму серіалі показав світ свого дитинства - радянський кінематограф 60-х років. Його батько, відомий радянський кіномитець Петро Тодоровський починав у той час знімати свої перші стрічки як оператор і режисер.

 

Фільм «Відлига» («Оттепль») був названий «проривним» і етапним для російського серіального телевиробництва.

 

Режисер серіалу Валерій Тодоровський характеризує свою картину як «кіно в житті та  життя в кіно».

 

«Це фільм про складних людей, про так звану творчу інтелігенцію. Я виріс серед них. Мій головний мотив полягав у бажанні пожити трохи життям батьків та їхніх ровесників. Емоції тут стоградусні, відносини - найщиріші... Це ностальгія за яскравими пристрастями та почуттями, яких сьогодні, на жаль, немає», - сказав одни з авторів сценарію та режисер Валерій Тодоровський.

 

Під час гомофобної кампанії у Росії  серіал показав симпатичного гея

 

Наразі російський «Первый канал» показав перший сезон серіалу. Творці стрічки повідомляють про продовження.

 

«Герої фільму «Відлига» («Оттепель») - юні, талановиті та закохані. У 60-ті роки минулого сторіччя, здавалося, що можливо все: нестримна любов, божевільні ідеї, палкі суперечки про мистецтво.  Герої фільму «Оттепель» товаришують, люблять, працюють, віддаються почуттям, та знати нічого не знають про те, що відбувається за межами їх життя», - повідомляє канал «Україна», який покаже серіал українським гладачам.

 

У головних ролях у серіалі знялись: Євген Циганов, Олександр Яценко, Ганна Чіповська, Вікторія Ісакова, Михайло Єфремов та Павло Дерев'янко. Музику для фільму написав композитор Костянтин Меладзе.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY