detector.media
06.02.2014 14:52
Відкриття Олімпіади на Першому коментуватимуть Терехова та Лазуткін
Відкриття Олімпіади на Першому коментуватимуть Терехова та Лазуткін

Пряма трансляція церемонії відкриття Зимових Олімпійських ігор у Сочі-2014 на Першому національному розпочнеться завтра, 7 лютого, о 18.00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Коментувати офіційну церемонію будуть телеведуча Тетяна Терехова та спортивний журналіст Дмитро Лазуткін.

 

Перший транслюватиме відкриття Олімпіади паралельно з «Інтером», який придбав відповідні права.

 

Перед трансляцією церемонії відкриття, о 17:00, відбудеться перше включення з олімпійської студії Першого національного. В ефірі телеканалу глядачів зустрічатимуть ведучі Григорій Палій і Яна Павлова.

 

Після трансляції та вечірнього випуску новин, о 21:25, ведучі проекту «Олімпійська студія. Підсумки дня» знову з'являться в ефірі, щоб підсумувати перші змагання та урочистості разом з експертами і гостями.

 

Як писала «Детектор медіа», Національна телекомпанія придбала ексклюзивні права на трансляцію в Україні різних олімпійських змагань протягом 2014-2016 років за 3 млн євро.

 

Нагадаємо, що XXII Зимові Олімпійські ігри 2014 року проходитимуть із 7 по 23 лютого в місті Сочі (Росія). Учасниками свята стануть близько трьох тисяч спортсменів з 90 країн світу. Буде розіграно 98 комплектів олімпійських медалей. Від України в Зимових Олімпійських іграх беруть участь 43 спортсмена.

 

Організатори Олімпіади в Сочі поки не розголошують особливості церемонії, тримаючи інтригу. Та за правилами жодна олімпійська церемонія не відбувається без знайомства з національними збірними країн-учасниць. Кульмінацією заходу стане запалення Олімпійського вогню.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY