detector.media
06.02.2014 13:23
На «Інтері» відкриття Олімпіади коментуватимуть Роман Кадємін і Жанна Тихонова
На «Інтері» відкриття Олімпіади коментуватимуть Роман Кадємін і Жанна Тихонова

Пряма трансляція церемонії відкриття Зимових Олімпійських ігор у Сочі-2014 на телеканалі «Інтер» розпочнеться завтра, 7 лютого, о 18.00. До цього в рамках випуску новин глядачі побачать спеціальний репортаж про хід підготовки до Зимової Олімпіади-2014. Про це повідомляє прес-служба каналу «Інтер».

 

Коментувати офіційну церемонію відкриття на «Інтері» в прямому ефірі будуть Роман Кадємін (ведучий «Подробностей», спортивний оглядач) і Жанна Тихонова (ведуча програми «Жди меня»).

 

«Інтер» транслюватиме відкриття Олімпіади паралельно з Першим національним, який є офіційним транслятором Олімпійських ігор.

 

Від телеканалу «Інтер» на Олімпійських іграх офіційно акредитовані дві знімальні групи - від програми «Ранок з "Інтером"» і від «Подробностей».

 

Глядачі «Інтера» побачать прямі включення із Сочі й ексклюзивні репортажі про залаштунки олімпійських буднів, сюжети про українських спортсменів. Щодня будуть висвітлюватися хід і результати олімпійських змагань. У «Ранку» з'являться дві спеціальні щоденні рубрики, присвячені Олімпіаді в Сочі. Оперативна інформація подаватиметься також у межах інформаційних випусків «Новин» та «Подробностей».

 

Нагадаємо, що XXII Зимові Олімпійські ігри 2014 року проходитимуть із 7 по 23 лютого в місті Сочі (Росія). Учасниками свята стануть близько трьох тисяч спортсменів з 90 країн світу. Буде розіграно 98 комплектів олімпійських медалей. Від України в Зимових Олімпійських іграх беруть участь 43 спортсмена.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY