detector.media
04.02.2014 20:06
Ігор Золотаревський залишає «Україну». На канал прийшли Лариса Горська і низка журналістів з «Інтера» та ICTV
Ігор Золотаревський залишає «Україну». На канал прийшли Лариса Горська і низка журналістів з «Інтера» та ICTV

Директор департаменту інформаційного мовлення телеканалу «Україна» Ігор Золотаревський залишає канал. Натомість до команди департаменту інформаційного мовлення приєдналися екс-керівник новин «Інтера» Лариса Горська і низка журналістів «Інтера» та ICTV. Цю інформацію джерел «Детектор медіа» підтвердили в прес-службі каналу.

 

За даними прес-служби, пан Золотаревський після закінчення терміну свого контракту прийняв рішення залишити роботу на каналі і зосередитися на інших напрямках діяльності, які також будуть пов'язані з виробництвом телевізійних продуктів.

 

Інформаційним мовленням каналу «Україна» пан Золотаревский керував з літа 2011 року, до цього півроку був консультантом. «Керівництво та колектив телеканалу "Україна" вдячні Ігорю за багаторічну співпрацю і високий професіоналізм, і бажають йому подальших професійних успіхів», - повідомили в прес-службі.

 

Після уходу пана Золотаревського оперативне керівництво департаментом інформаційного мовлення бере на себе директор телеканалу Марина Миргородська, уточнили в прес-службі. Менеджери, що займають посади заступників директора департаменту інформаційного мовлення, залишаються на своїх позиціях і продовжують виконувати роботу в рамках своїх повноважень.

 

Марина Миргородська, Ігор Золотаревський

 

Водночас із січня на каналі було запроваджено нову посаду - керівника проектів департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна». На неї була призначена Лариса Горська, яка з вересня 2009-го до лютого 2013 року очолювала «Національні інформаційні системи» - новинний продакшн телеканалу «Інтер».

 

Перший випуск інформаційно-аналітичної програми «События недели» під керівництвом Лариси Горської вийшов в ефір позавчора, 2 лютого.

 

Лариса Горська

 

Як повідомили в прес-службі, перед пані Горською поставлено завдання розвитку проекту «События недели» при збереженні унікального досвіду та кращих традицій, які ця програма набула за роки свого ефірного життя. Також серед завдань нового керівника - нарощування частки аудиторії проекту.

 

Крім того було оновлено команду проекту «События недели», розширено штат журналістів. До команди проекту приєдналися журналісти «Інтера» Максим Урлапов, Антоніна Маровді, Ірина Смирнова, Сергій Іванов і журналіст ICTV Володимир Горковенко. На інші посади в проекті теж прийшли колишні «інтерівці»: шеф-редактором тижневика стала Вікторія Найдьонова, режисером - Сергій Салма, аналітиком - Ольга Шатерник, посаду продюсера проекту зайняла Ганна Онищук.

 

Нагадаємо, що з 1 грудня 2013 «События недели» веде Євген Міхін. Попередній ведучий тижневика Андрій Данилевич і шеф-редактор проекту Олександр Лук'яненко перейшли на «Інтер» на аналогічні посади в тижневику «Подробности недели».

 

«Детектор медіа»

 

Фото з архіву «Детектор медіа» та Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY