detector.media
04.02.2014 15:17
Перший національний почне трансляцію олімпійських змагань 6 лютого
Перший національний почне трансляцію олімпійських змагань 6 лютого

6 лютого Перший національний покаже командні змагання з фігурного катання, що проходять у рамках ХХІІ зимових Олімпійських ігор. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Трансляція змагань розпочнеться о 18.30.

 

Перші змагання Олімпіади розпочнуться у Сочі 6 лютого, незважаючи на те, що офіційне відкриття ХХІІ зимових Олімпійських ігор відбудеться 7 лютого.

 

6 лютого пройдуть кваліфікаційні змагання зі слоупстайлу серед чоловіків і жінок, кваліфікація з фрістайлу (могул) серед жінок та командні змагання з фігурного катання (чоловіки, пари).

 

Перший національний почне трансляцію саме із командних змагань із фігурного катання. До сучасної програми Олімпійських ігор входять такі змагання з цього виду спорту: індивідуальні змагання серед чоловіків і жінок, парні змагання, танці на льоду та командні змагання. Усього в олімпійському фігурному катанні розігрується п'ять комплектів нагород.

 

Нагадаємо, Національна телекомпанія України (НТКУ) звернулася до представників українських засобів масової інформації з попередженням про відповідальність у разі несанкціонованої трансляції подій Зимової Олімпіади 2014 року.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», НТКУ придбала права на трансляцію Олімпійських ігор у Сочі за 21 млн грн.

 

Водночас церемонію відкриття Зимової Олімпіади покаже 7 лютого телеканал «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY