detector.media
03.02.2014 16:43
У США вручили премії Гільдії сценаристів

У США оголосили володарів премії Американської гільдії сценаристів (WGA) за підсумками 2013 року. Про це повідомляє УНН з посиланням на інформацію агентства Associated Press. 

 

Приз за кращий оригінальний сценарій отримала стрічка «Вона» Спайка Джонса,  перемога в номінації «кращий адаптований сценарій» дісталася Біллі Рею  за стрічку «Капітан Філіппс».

 

Спайк Джонс сам написав сценарій до футуристичної стрічки.  В ній розповідається про новітню технічну розробку - операційну систему, що здатна виконувати всі бажання користувача.

 

Трилер «Капітан Філіпс» знятий за мотивами книги Біллі Рея «Обов'язок капітана: сомалійські пірати, морські піхотинці і небезпечні дні у відкритому морі». Книга написана на основі реальних подій і розповідає про захват судна сомалійськими піратами. Головну роль в стрічці зіграв Том Хенкс.

 

Картини «Вона» та «Капітан Філіппс» також борються  за премію «Оскар», зокрема в номінації «найкращий фільм року».

 

Нагороди отримали також  сценаристи найкращих серіалів. Серіал «Пуститися берега», нагороджений за кращу драму. В номінації за кращий комедійний серіал нагороджено творців «Віце-президента», а за кращий новий сценарій - сценаристів «Карткового будиночка».

 

Кращим сценаристом документального фільму став Малик Бенджеллуль за роботу «Історії, які ми розповідаємо».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY