detector.media
02.02.2014 16:34
У Києві викрали та побили двох казанських журналістів – ЗМІ

Журналіста Kazanfirts.ru Нікіту Пєрфільєва та оператора Антона Захарова у ніч на 1 лютого викрали невідомі. Про це повідомляє Kazanfirts.ru.

 

За версією видання, 31 січня Нікіту Перфільева викрали «люди в цивыльному», які розмовляли «чистою російською мовою без акценту». Вони завезли журналіста на свою базу, протягом ночі били його, зокрема, вибили зуби. Потім у Перфільєва відібрали всі гроші і російський паспорт та відвезли його на вулицю Басейну, де він знімає квартиру. Після цього, зазначає Kazanfirts.ru, пан Перфільєв поїхав до лікарні, а тоді викликав міліцію. Співробітники «місцевого РВВС» повідомили журналісту, що про відділок із підземною парковкою, який описав журналіст, їм нічого не відомо.

 

 

     Нікіта Перфільєв

 

«О 3 годині ночі мене таксі довезло до будинку, біля входу в під'їзд до мене підійшли три людини. Мене та Антона Захарова (оператора) посадили до чорної машини без номерів. Це був позашляховик. Після цього нас відвезли у невідоме місце, де відбувся невеликий допит.

 

Ми перебували у різних кімнатах. Мені завдали кілька ударів в обличчя, зламали навпіл всі передні зуби. Коли завели Антона, його обличчя було в синцях.

 

 

 Антон Захаров. ФотоНікіти Перфільєва

 

Після цього нас відвезли назад до будинку.

 

Пропав гаманець, але в кишені лежала банківська карта зламана по полам . Зник російський паспорт і ключі від будинку. Пізніше ключі ми виявили у дворі будинку» , - цитує видання Нікіту Парфілова.

 

1 лютого Нікіта Перфільєв опублікував пост у Livejournal, де коротко розповів про викрадення та побиття. Також він розмістив світлини побитого Антона Захарова.

 

«Детектор медіа» звернулася до пана Перфільєва по коментарі.

 

Нікіта Перфільєв висвітлює події євромайдану як журналіст і фотокореспондент. Раніше співпрацював із інформагенством Ridus.ru.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Нікіти Перфільєва та http://kazanfirst.ru

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY