detector.media
01.02.2014 13:14
Редактору «Дзеркала Закарпаття» погрожує розправою безграмотний мешканець Іршави

Редактору «Дзеркала Закарпаття», члену Національної спілки журналістів України Івану Тупиці погрожує Валерій Шандра з Іршави, повідомляє видання.

 

Журналіст заявив про це публічно на своїй сторінці у Facebook, наголосивши, що привертає увагу правоохоронних органів.

 

«Щойно громадянин Валерій Шандра з Іршави погрожував мені фізичною розправою. Ймовірно, його зачепила публікація "Балоги в бажанні влади знищили закарпатський Майдан"що була опублікована на сайті "Дзеркала Закарпаття" з посиланням на публікацію в електронній версії обласної газети "РІО". Звертаю увагу правоохоронних органів Закарпаття на погрозу в мою адресу від В.Шандри з м. Іршава. Принаймні, такі ініціали фігурують на його сторінці у соцмережі Фейсбук. Додаю скрін спілкування у соцмережі», - розповів пан Тупиця.

 

За цією інформацією, пан Шандра, припускаючись граматичних помилок, пояснює редактору: «Но ти чувак попав» та погрожує: «Оприділися, щоб довго не шукати тебе», «Ти не знаєш кого зацепив!!!» тощо.

 

 


 

 

У матеріалі журналіста йдеться про переслідування одного з лідерів ужгородського євромайдану Ярослава Шафаря. Також у статті піддається критиці діяльність народного депутата Віктора Балоги та його прибічників. Зокрема, журналіст зазначив: «Балоги продовжують розчищати опозиційну нішу під себе і займаються інформаційним кілерством проти тих активістів Майдану, які не бажають, щоб їх використовували політичні сили».

 

«Детектор медіа»

Фото -  http://dzerkalo-zakarpattya.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY