detector.media
30.01.2014 16:57
Власник «Інтера» закликає шукати реальних результатів у переговорах влади та опозиції
Власник «Інтера» закликає шукати реальних результатів у переговорах влади та опозиції

Співвласник групи «Інтер» бізнесмен Дмитро Фірташ закликає владу та опозицію до пошуку компромісу шляхом продовження переговорів з реальними результатами. Про це йдеться у його зверненні, надісланому прес-службою.

 

«Сьогодні в Україні відбуваються події, котрі не дозволяють мені, як громадянинові та бізнесменові, за яким стоять багатотисячні трудові колективи Group DF, залишатися осторонь та мовчати. Жорстоке протистояння показало: коли люди не чують одне одного, під загрозою виявляється найцінніше - людське життя. Межу, на жаль, перейдено. Я висловлюю свої глибокі співчуття сім'ям та рідним загиблих», - зазначив  пан Фірташ.

 

Співвласник «Інтера» переконаний, що на сьогодні «усі мають об'єднатися та знайти вихід, щоб більше не допустити кровопролиття»: «Треба розуміти і пам'ятати, що з обох боків барикад - українці. Ми - громадяни однієї країни. І нам усім важливо зберегти цілісність України».

 

Бізнесмен закликав до пошуку компромісу шляхом продовження переговорів з реальними результатами.

 

Дмитро Фірташ наполягає на тому, що треба зробити все можливе, аби жодна людина більше не стала жертвою протистояння.

 

«Я переконаний у тому, що людське життя не може бути розмінною монетою. Тільки мирний шлях вирішення конфліктних ситуацій - є вірним», - додав він.

 

Нагадаємо, раніше компанія олігарха та медіавласника Ріната Ахметова «Систем кепітал менеджмент» (СКМ), якій належить «Медіа група Україна», заявила, що політична криза має бути вирішена мирним шляхом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY