detector.media
26.01.2014 18:41
У Дніпропетровську поранено і побито трьох журналістів 34-го каналу
У Дніпропетровську поранено і побито трьох журналістів 34-го каналу

У Дніпропетровську під час протистоянь між прихильниками євроінтеграції та «тітушками» поранено двох операторів і журналістку дніпропетровського 34-го каналу. Про це повідомляє сайт «Комментарии: Днепропетровск».

 

Оператори 34-го каналу Сергій Кочет і Даніїл Петерімов вели зйомки подій біля Дніпропетровської ОДА у світловідбивних жилетах з надписом «Преса». За інформацією Інститута медіа права (ІМП),  Сергій Кочет отримав поранення від пострілу з травматичної зброї з боку  групи «тітушків». Коли він звернувся за медичною допомогою до медиків машини «швидкої» «Сімейної медицини», йому відмовили у допомозі. Поранення травматичними кулями отримали й інші учасники мітингу.

 

Даніїла Петерімова побили  палками «тітушки» - у нього попередьо діагностовано перелом руки. Журналістка 34-го каналу Наталія Светлова отримала пошкодження від побиття палками.

 

За повідомленням 34-го каналу, постраждалі подали заяви до міліції.

 

Медики надають допомогу потерпілому журналісту 34-го каналу

 

У знімальну група телеканалу ICTV, як повіломляла «Детектор медіа», учасники протистоянь кидали каміння. Оператора поранено у шию, камеру розбито.

 

Участь у мітингу, учасники якого намагаються захопити будівлю облдержадміністрації, взяли, за різними даними ЗМІ, близько 10 тис. громадян. Біля вхідних дверей зібралося близько 60 «тітушок», яких прикривала міліція.

 

«Детектор медіа»

Фото - 34-го каналу

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY