detector.media
26.01.2014 18:29
Популярне російське телешоу «Один в один!» виходитиме на каналі «Россия-1»
Популярне російське телешоу «Один в один!» виходитиме на каналі «Россия-1»

«Россия 1» перекупила найпопулярніше телевізійне шоу 2013 «Один в один!» («Один до одного!») у «Первого канала». Про це повідомляє «Лента.Ру».

 

За цією інформацією, канал «Россия1» запропонував продюсеру проекту Тимуру Вайнштейну пакетну угоду, що включає в себе купівлю і цього шоу, і кількох серіалів.

 

При цьому ціну продюсери запропонували «помітно більшу», ніж на «Першому каналі».

За даними «Лента.Ру», вартість одного випуску «Один в один!» На «Первом канале» обходилася каналу в 500 тисяч доларів, тобто за 16 випусків він платив приблизно вісім мільйонів. За ці гроші канал отримав право показати шоу в ефірі тричі.

 

На каналі «Россия 1», за даними «Лента.Ру», Тимуру Вайнштейну запропонували один мільйон доларів за випуск, а кількість випусків збільшилася з 16 до 18. Загальна вартість програми, за цією інформацією, становить близько 18 мільйонів доларів. «Подібна ціна була лише у декількох статусних і рейтингових серіалів», - відзначає автор статті. Відомий телекритик Аріна Бородіна.

 

«Один в один» - шоу перевтілень, учасники якого приміряють на себе образи легендарних музикантів минулого і сьогодення. Вони наживо виконають на сцені світові хіти.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY