detector.media
26.01.2014 10:49
У Миколаєві напали на журналіста, який знімав бійку на мітингу Партії регіонів (+ВІДЕО)

На журналіста НікВесті Олега Деренюгу напали на мітингу Партії регіонів, коли він знімав бійку. Про це повідомляє сайт «Николаевских вестей».

 

Акція відбулася напередодні, 25 січня біля облдержадміністрації. Окрім представників Партії регіонів, у ній взяли участь члени громадська організація Віктора Медведчука «Український вибір». Вони закликали прийти для захисту державних будівель, скандуючи «Партія регіонів!», «Ми - регіони, нас мільйони» і «Фашизм не пройде».

 

О 16:20 праворуч від парадного входу в будівлю Миколаївської ОДА почалася бійка між молодиками у спортивних костюмах - прихильниками влади, які прийшли для захисту державних установ від можливого захоплення, пише видання

 

Коли інші учасники мітингу побачили, що кореспондент «Николаевских вестей» знімає конфлікт, близько п`яти осіб почали відтягувати його, заламуючи руки. За кілька секунд журналіста потягли до центру площі біля ОДА. Там журналіста оточили, заламували руки і вимагали пред'явити посвідчення співробітника ЗМІ.

 

Весь цей час співробітники міліції не діяли і не реагували навіть на заклик журналіста втрутитися і звернути увагу на те, що мітингувальники проти його волі застосовують фізичну силу і перешкоджають вести зйомку.

 

Коли кореспондент просив їх втрутитися в ситуацію, вони лише знизали плечима , пояснивши , що «нічого не відбувається» .

 

 

 

 

У підсумку кореспонденту таки вдалося дістатися до кордонів з міліцією біля будівлі ОДА, де він в їх присутності показав посвідчення журналіста. Після цього мітингувальники припинили застосовувати фізичну силу до кореспондента, але почали вимагати, щоб він залишив мітинг.

 

За даними «Николаевских вестей», під час мітингу будівлю Миколаївської облдержадміністрації було заблоковано невідомими людьми. Туди пускали лише учасників провладного мітингу, міліціонерів, а також посадових осіб і депутатів. Саме ж місто заполонили «тітушки».

 

 

 

 

Всередину будівлі облдержадміністрації не вдалося потрапити також кореспондентам «Преступности.НЕТ» , «Щотижневика 2000» і «Корабелов.Інфо».

 

Журналіст «Корабелов.Інфо» Андрій Кравцов, якого не пускали до ОДА, подав заяву в міліцію за фактом перешкоджання професійній діяльності.

 

«Детектор медіа»

Фото, відео - http://nikvesti.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY