detector.media
25.01.2014 14:50
«Інтер» таки показав відео знущання силовиків з голого протестувальника
разом з вибаченнями МВС

24 січня «Інтер» показав відео знущання силовиків над активістом євромайдану Михайлом Гаврилюком, якого побитого роздягли на морозі та фотографували. Його було подано у сюжеті «Подробностей»  «МВД извинилось за милиционеров, унизивших активиста» .

 

Сюжет ґрунтується на тому, що міністр внутрішніх справ Віталій  Захарченко вибачився за дії своїх підлеглих та заявив про те, що  такі вчинки є неприпустимі. Також до сюжету увійшло інтерв'ю з паном Гаврилюком. Після цього подано коментар речника МВС Сергія Бурлакова: «Сказати важко, за яких обставин це відбувалося. Хоча вже встановлене місце, встановлюється час. Ми отримуємо вже перші свідчення від працівників. Ми не знаємо до кінця ще обставини. Але які б вони там не були, те, що бачимо ми, бачать люди, це визиває обурення, і має бути надана оцінка».

 

Нагадаємо, 23 січня з'явилось відео знущання силовиків з мітингувальника, якого побитого роздягли на морозі та фотографували.  Його показали усі великі канали, окрім  «Інтера» та Першого національного.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY