detector.media
24.01.2014 20:55
З Першого національного звільняються шеф-редактор і ведуча новин (ДОПОВНЕНО)
З Першого національного звільняються шеф-редактор і ведуча новин (ДОПОВНЕНО)

З Першого національного звільняються шеф-редактор новин Оксана Корнійчук і ведуча «Новин» і «Підсумків дня» Юлія Галушка (на фото). Цю інформацію «Детектор медіа» отримала з кількох власних джерел на каналі.

 

За даними джерел, Оксана Корнійчук написала заяву про відпустку до 10 лютого з подальшим звільненням. Сама пані Корнійчук відмовилася коментувати «Детектор медіа» цю інформацію.

 

Юлія Галушка підтвердила «Детектор медіа», що написала заяву про відпустку із сьогоднішнього дня, 24 січня, з подальшим звільненням. Про причини звільнення вона сказала: «На даний час є суттєві розбіжності в моїй громадянській позиції і редакційній політиці. Я вважаю, що мені як обличчю каналу потрібно було це зробити - написати заяву».

 

Про свої подальші плани ведуча сказала, що після того, як повідомила про звільнення, отримала декілька цікавих пропозицій.

 

«Детектор медіа» звернулася по коментар з приводу звільнень з Першого національного до т. в. о. генерального директора Національної телекомпанії України Олександра Пантелеймонова. Він пообіцяв прокоментувати інформацію завтра.

 

Нагадаємо, на початку грудня з Першого національного каналу через незгоду з редакційною політикою звільнилися спеціальний кореспондент ТВО інформаційно-аналітичних програм Ігор Меделян і кореспонденти Сергій Лефтер і Ярослав Тракало.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY