detector.media
24.01.2014 15:46
Княжицький заявляє, що рішення суду щодо Альтмана не впливає на долю ТВі
Княжицький заявляє, що рішення суду щодо Альтмана не впливає на долю ТВі

Колишній генеральний директор каналу ТВі, а нині народний депутат Микола Княжицький заявив, що відповідно до рішення англійського суду інвестор каналу ТВі Олександр Альтман мав право перепродавати канал. Про це пан Княжицький сказав у коментарі «Детектор медіа».

 

Зі слів пана Княжицького, пана Альтмана звинуватили і засудили за неповагу до суду, тому що він вчасно не надав суду потрібної інформації.

 

«Суд вважає, що Альтман висловив неповагу до суду і не повідомив усю ту інформацію, яка суду була потрібна на той момент. Те ж саме рішення суду передбачає, що Альтман мав право перепродати канал, і на долю каналу ТВі це рішення жодним  не впливає», - сказав пан Княжицький.

 

Як відомо, сьогодні, 24 січня, Вищий суд Англії та Уельсу визнав винним бізнесмена Олександра Альтмана у невиконанні рішень суду та неповазі до суду та виніс йому вирок у півтора роки ув'язнення.

 

Нагадаємо, у тексті рішення Вищого суду Англії та Уельсу від 9 грудня у справі «Кагаловський проти компанії Balmore Invest Ltd повідомлялось, що позивачі (Костянтин Кагаловський і компанія Wilcox Ventures Limited) подали клопотання про взяття під варту Олександра Альтмана, восьмого відповідача, за неповагу до суду. Вони стверджували, що пан Альтман продовжує порушувати винесені розпорядження і постанови суду стосовно розголошення (повідомлення інформації) та заборони передачі активів. Суд підтвердив неповагу пана Альтмана до суду і постановив, що санкції будуть визначені згодом.

 

Зі слів колишнього гендиректора каналу ТВі Наталі Катеринчук, цим рішенням суд визнав Олександра Альтмана винним у порушенні рішень суду та підробці документів щодо передачі прав власності каналу ТВi.

 

«Телекртика»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY