detector.media
23.01.2014 18:02
Роман Кадємін вестиме «Подробности» в парі з Анастасією Даугуле
Роман Кадємін вестиме «Подробности» в парі з Анастасією Даугуле

З наступного тижня одним з ведучих щоденної інформаційно-аналітичної програми «Подробности» на телеканалі «Інтер» буде тележурналіст і ведучий Роман Кадємін. Він працюватиме в парі з Анастасією Даугуле. Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».

 

Роман Кадемін замінить в ефірі Христину Суворіну, яка залишається спеціальним кореспондентом «Подробиць тижня» і готує новий авторський проект.

 

«Випуски програми "Подробности" знову відповідатимуть класичному підходу ведення новин головних світових телеканалів - матимуть чоловіче і жіноче обличчя, - коментує керівник НІС (новинний продакшн «Інтера») Антон Нікітін. - Тепер щоденний підсумковий випуск потижнево вестимуть ведучий і ведуча. Ми раді, що до команди "Подробностей" приєднається Роман Кадємін. Це професійний журналіст з багаторічним досвідом роботи в ефірі. Переконаний, що прихід Романа - правильне рішення і глядач "Інтера" оцінить його».

 

Раніше Роман Кадємін вів на «Інтері» спортивні новини і програми - «Інтерспорт», «Спорт у подробицях», «Великий бокс», коментував футбольні матчі.

 

«Я ніколи не хотів обмежувати себе вузькими рамками спортивного телебачення, - каже Роман Кадємін. - Так, спортивна журналістика дала мені дуже багато чого в житті. Але зараз настав етап, коли ментально я готовий до чогось більшого, а в нинішній складний момент для нашого суспільства, - чогось більш важливого. Бути частиною новинної команди «Інтера» - це величезна відповідальність для мене, і я докладу всіх зусиль, щоб відповідати високому професійному рівню своїх колег».

 

Пан Кадємін також подякував керівництву Inter Media Group за довіру: «Розумію, що це рішення було непростим, але відчуваю, що в мене вірять. А це для мене дуже важливо».

 

Христина Суворіна, яка з кінця серпня 2013 року вела «Подробности» почергово з Анастасією Даугуле, продовжує свою роботу в НІС на телеканалі «Інтер» в якості спеціального кореспондента «Подробиць тижня», а також готує новий авторський проект, подробиці якого поки що не розголошуються.

 

«За свою трудову біографію я перепробувала практично всі сфери телевізійної діяльності: була журналістом, редактором, ведучою, автором документальних фільмів, - каже пані Суворіна . - Авторський проект - давно був записаний в розділ "Мої цілі". І ось з'явилася можливість реалізувати цю мету на "Інтері". Виявилося, мені тісно бути тільки ведучою. В авторській програмі ширше рамки, більше свободи для творчості, більше спілкування з глядачами».

 

Біографічні довідки:

 

Роман Кадємін народився в місті Потсдам (НДР). З грудня 2000 року - ведучий програми «Інтерспорт» (телеканал «Інтер»). Також працював над створенням документальних фільмів. Серед них: 6-серійний цикл «Україна. Шлях до тріумфу» про історичне досягнення футбольної збірної та її вихід у фінальну частину ЧС-2006. У квітні 2007-го став керівником спортивної редакції ТРК «Київ», але вже через чотири роки повернувся на «Інтер» в якості ведучого проекту «Спорт у подробицях». З 2011 року Роман Кадємін - ведучий програми «Великий бокс» на «Інтері», а також коментатор футбольних матчів.

 

Христина Суворіна народилася в Севастополі. Школу закінчила в Санкт-Петербурзі. Два курси провчилася в Санкт-Петербурзькому гуманітарному університеті на факультеті журналістики, потім перевелася в Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського (м. Сімферополь) на факультет слов'янської філології та журналістики. Захистила диплом «Комунікативні стратегії діалогу в телевізійній журналістиці» на відмінно. Трудову діяльність розпочала на Севастопольській держтелерадіокомпанії спочатку кореспондентом, а через кілька місяців ведучою інформаційних випусків. У 2007 році переїхала до Києва. Працювала репортером, оглядачем, редактором, автором і ведучою документальних фільмів на телеканалах К1, «Інтер», ICTV. Лауреат національної премії «Телетріумф» у категорії «Сценарій» за фільм «Повна пасторизація».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY