detector.media
23.01.2014 16:23
«Автомайданівець» Олександр Кравцов перебуває в Оболонському відділку міліції, його статус іще не визначено
«Автомайданівець» Олександр Кравцов перебуває в Оболонському відділку міліції, його статус іще не визначено

Учасник спільноти «Автомайдан» Олександр Кравцов, чоловік письменниці та екс-редактора «Детектор медіа» Олесі Мамчич, затриманий на 72 години і перебуває в Оболонському РВВС. Про це повідомляє кореспондент «Детектор медіа» з міліцейського відділку.

 

У відділку повідомили, що відкрито провадження і ведеться розслідування за двома статтями Кримінального кодексу - хуліганство і масові заворушення, але статус Олександра Кравцова у справі поки не визначений. З адвокатом він поки що не зустрічався.

 

Олесі Мамчич дозволили зустрітися з чоловіком. З її слів, він побитий, але характер травм невідомий, оскільки лікар його не оглядав. Олександр розповів, що його не чіпали при затриманні, оскільки він не чинив опору, але побили в автозаку.

 

Де знаходиться автомобіль Олександра Кравцова - невідомо. Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що машину знайшли розбитою в Кріпосному провулку, але потім вона звідти зникла.

 

Нагадаємо, Олександра Кравцова в числі інших учасників «Авомайдану» затримав «Беркут» у ніч на 23 січня, коли він відвозив поранених учасників сутичок на Грушевського до лікарні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY