detector.media
23.01.2014 11:43
Донецька міліція відкрила п’ять проваджень через напади на журналістів
Донецька міліція відкрила п’ять проваджень через напади на журналістів

За фактами нападу на журналістів  під час святкування Дня соборності України в Донецьку розпочаті п'ять  кримінальних проваджень. Про це повідомив начальник ГУ ГУМВС в Донецькій області Роман Романов, пише видання «Новости Донбасса».

 

«Факти були. Усі звернення, які є, вони зареєстровані. По кожному зверненню відкрито кримінальне провадження, там стаття 171 - перешкоджання професійній діяльності журналістів. За кожним фактом будуть проведена перевірка. Я вам обіцяю , що за кожним фактом ми проведемо розслідування» , - сказав він.

 

За словами Романа Романова, міліція пропустила момент нападу на журналістів через напружені події у країні.

 

Глава міліції додав, що були затримані дві особи, які перешкоджали журналістам і нападали на учасників Євромайдана. За його словами,вони є представниками однієї з громадських організацій. Водночас, як повідомили в Донецькій міськраді, повідомлення про проведення акції на цей час подавала організація «Рада - народу» і група громадян.

 

Начальник міліції області також розповів, що постраждалий, що впав після нападу прихильників Віктора Януковича, хворий на епілепсію.  Також він не вважає, що прихильники Януковича нападали на евромайданівців .

 

«У кожного є своя думка. У нас демократична держава, якщо хтось висловлює і ви з чимось не згодні, то це не знає, що їх думка неправильною» , - сказав він і додав, що готовий надати кожному працівникові ЗМІ міліціонера для охорони на масових заходах.

 

Нагадаємо, 22 січня, під час демонстрацій прихильників і противників Євромайдану в Донецьку на бульварі Шевченка на знімальну групу телеканалу «Донбас» було скоєно кілька нападів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY