detector.media
22.01.2014 16:16
ТВі підготував ролик пам’яті загиблого на вулиці Грушевського Сергія Нігояна (ВІДЕО)
ТВі підготував ролик пам’яті загиблого на вулиці Грушевського Сергія Нігояна (ВІДЕО)

Канал ТВі підготував ролик у пам'ять про активіста Євромайдану 20-літнього Сергія Нігояна, який загинув сьогодні, 22 січня, отримавши чотири кулі під час сутичок на вулиці Грушевського в Києві. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Медики боролися за його життя, проте через півгодини після поранення Сергія не стало. Йому було 20 років. Він народився і жив в Україні, в селі Березнуватівка Дніпропетровської області. На Євромайдан приїхав 8 грудня», - повідомляє ТВі.

 

Родина Сергія Нігояна переїхала жити в Дніпропетровську область, рятуючись від війни у Нагорному Карабасі. Про це розповів журналістам батько загиблого Гарегін Нігоян, повідомляє «Інтерфакс-Україна».  

 

Ролик ТВі вдалося створити завдяки тому, що Сергій Нігоян брав участь у зйомках проекту «Є люди». Тоді він розповів, що від самого початку дивився по телевізору новини про Євромайдан і не міг спати ночами.  Активіст був одним з охоронців Євромайдану.

 

«У Києві активіст ночував у наметі або в Будинку профспілок.  На запитання, чому ж приїхав на Євромайдан, - він відповідав: "Це - моє майбутнє, мені жити в цій країні"», - повідомляє ТВі.

 

Ролик можна переглянути на сайті ТВі.

 

Раніше джерела видання «Українська правда» підтвердили, що загиблий на вулиці Грушевського молодий чоловік був активістом. «Це Нігоян Сергій - активний учасник Євромайдану», - розповів виданню співрозмовник.

 

За словами джерела, він отримав одне кульове поранення в шию, одне - в голову. Невідомо, які саме кулі було використано, це з'ясують лише після розтину тіла, повідомляє «Українська правда». В грудні було записане відео, де Сергій Нігоян на фоні барикад читає вірші Шевченка.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY