detector.media
20.01.2014 18:42
Затриманого оператора «Спільнобачення» досі утримують під вартою
Затриманого оператора «Спільнобачення» досі утримують під вартою

Статус затриманого міліцією оператора «Спільнобачення» Володимира Карагяура визначать завтра. Про це «Детектор медіа» повідомила координатор онлайн-телебачення «Спільнобачення» Галина Садомцева.

 

Володимира Карагяура, якого поки підозрюють у постачанні пального для виготовлення вибухових сумішей, досі утримують під вартою. Як повідомила пані Садомцева, наразі оператор під наглядом адвоката «Спільнобачення» написав всі необхідні заяви та пояснення. В свою чергу «Спільнобачення» надало слідчим документи, в яких повідомляється, що для роботи онлайн-телебачення використовує три генератори, яким потрібне пальне.

 

«У нас три генератори та сім спеціальних каністр з фірмовими знаками, які ми використовували для транспортування пального для заправки генераторів. З цим каністрами Володимира Карагяура поїхав на заправку. Ми надали слідчим всі пояснення», - пояснила пані Садомцева.

 

Також представниця «Спільнобачення» сказала, що вже завтра прокурор вирішить чи знімати з Володимира Карагяура підозру за «участь у масових заворушеннях».

 

Нагадаємо, затриманого на автозаправці оператора онлайн-телебачення «Спільнобачення» Володимира Карагяура підозрюють у постачанні бензину  для виготовлення вибухових сумішей, які використовувались мітингувальникими під час протистояння із правоохоронцями 19 січня на вулиці Грушевського у Києві. Журналісту висунули звинувачення за ч.2 ст. 294 («участь у масових заворушеннях»), яка загрожує 15 роками в'язниці.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY