detector.media
21.01.2014 17:21
Завтра – ток-шоу «Приціл» із Сергієм Рахманіним про журналістів в умовах революції. Ставте запитання
Завтра – ток-шоу «Приціл» із Сергієм Рахманіним про журналістів в умовах революції. Ставте запитання

22 січня о 12:00 на «Детектор медіа» вийде четвертий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Приціл» із Сергієм Рахманіним. Тема цієї онлайн-трансляції - «Журналіст в умовах революції: четверта влада, третій зайвий чи перший кандидат на ув'язнення?».

 

Як і в попередніх випусках, і цього разу до обговорення у студії «Прицілу» долучаться студенти київських вишів. Також ми розраховуємо на активну участь інтернет-аудиторії. Вже зараз можна залишати свої запитання, коментарі та ремарки щодо заявленої теми випуску на сторінці «Детектор медіа» у Facebook та у Twitter «Прицілу», хештег #Рахманіншоу.

 

Влада - у стані війни з громадянським суспільством України. Протягом двох останніх місяців журналісти - на передовій, висвітлюючи події громадянського протесту і дій силових органів. Серед журналістів - десятки побитих і поранених. Цими днями ми знову чуємо від журналістів, які вже постраждали під час протистояння на вулиці Грушевського: правоохоронці свідомо цілять у представників медіа гумовими кулями та гранатами. Таке враження, що «Беркут» сприймає помаранчеві жилети із написом «Преса» для більш точного прицілу, а не як знак попередження не стріляти...

 

А з набуттям підписаних минулого тижня «законів про диктатуру» умови для роботи ЗМІ ще й значно погіршаться. Як суспільству вберегти своє право на чесну інформацію? Як журналістам захистити своє право на професію? Яку роль відіграють в нинішніх умовах журналісти? Чи все журналісти роблять правильно? Ці та інші питання будуть у центрі дискусії чергового «Прицілу».

 

Перелік експертів, яких ми запрошуємо до розмови, зараз уточнюється.

 

Запрошуємо усіх до перегляду, а електронні ЗМІ закликаємо підтримати «Приціл» із Сергієм Рахманіним та републікувати цей анонс. Сторінка трансляції прямого ефіру, де можна взяти код: http://betv.com.ua/online/aim_rahmanin_4/

 

23 січня о 19:45 цей випуск «Прицілу» із Сергієм Рахманіним можна буде побачити в ефірі західноукраїнського телеканалу ZIK.

 

Нагадаємо, «Приціл» - онлайн-проект, який виробляє команда «Детектор медіа» за технічного партнерства компанії betv та за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Прем'єрний випуск «Прицілу» відбувся 19 жовтня. Записи попередніх випусків нашого проекту дивіться у рубриці «Приціл» на «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY