detector.media
20.01.2014 09:10
Журналіст «Радіо Свобода» постраждав від розриву гранати (ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

Журналіст «Радіо Свобода» постраждав від розриву свілошумової гранати під час сутичок між протестувальниками і правоохоронцями у ніч з 19 на 20 січня на вулиці Грушевського. Він отримав численні садна та забої. Про це повідомляє «Радіо Свобода», не називаючи імені журналіста.

 

Пораненим є оператор Ігор Ісхаков, повідомила «Детектор медіа» головний редактор київського бюро «Радіо Свобода» Інна Кузнецова. Осколки влучили йому нижче спини. Після поранення він продовжив виконувати свої обов'язки.

 

Перед тим кореспондент видання встиг зняти, як співробітник правоохоронних органів цілить просто в нього.

 

 

«Силовики, які обстрілюють мітингувальників на вулиці Грушевського в Києві пластиковими кулями і світло-шумовими гранатами, цілять також і в журналістів, що виконують свої професійні обов'язки», - пише «Радіо Свобода».

 

Сутички між протестувальниками і силовиками розпочалися приблизно о 15:00 19 січня. Під час заворушень було поранено понад 100 людей, спалено 4 автобуси МВС та 2 автомобілі ЗІЛ. Офіційну інформацію про кількість потерпілих Міністерство охорони здоров'я обіцяє надати після 10:00.

 

Нагадаємо, під час подій на Європейській площі і вулиці Грушевського 19 січня було поранено кореспондента газети «Вести» В'ячеслава Веремія, координатора і стрімера Spilno.TV Галину Садомцеву і двох операторів Spilno.TV. Ще одного оператора Spilno.TV Володимира Карагяура затримала міліція.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY