detector.media
16.01.2014 18:05
17 січня – прес-конференція «Чи буде остаточно ліквідована свобода слова в Україні?»
17 січня – прес-конференція «Чи буде остаточно ліквідована свобода слова в Україні?»

17 січня  о 12.00 в конференц-залі Національної спілки журналістів України (НСЖУ) за адресою: Київ, вул. Хрещатик 27 А, відбудеться прес-конференція на тему «Чи буде остаточно ліквідована свобода слова в Україні?».

 

У прес-конференції візьмуть участь:  Олег Наливайко, голова Національної спілки журналістів; Микола Томенко, голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформації; Володимир Мостовий, голова Комісії з журналістської етики; Юрій Луканов, голова Незалежної медіапрофспілки України.

 

Під час прес-конференції будуть проаналізовані наслідки для свободи слова в Україні після ухвалення в парламенті Законопроекту «Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян» (№ 3879), де додаються статті 151 та 110 щодо наклепу та розповсюдження «екстремістських матеріалів» через засоби масової інформації, мережу інтернет, соціальні інтернет-мережі тощо. Також буде висловлена позиція громадських організацій та медіаспільноти стосовно своїх подальших дій з цього приводу.

 

Контактні телефони організаторів прес-конференції: 234-52-09, 234-20-96.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY