detector.media
15.01.2014 10:09
Тимошенко вимагає, щоб до неї пустили журналістів 12 ЗМІ. Їй відмовляють, бо колонія – не місце для піару
Тимошенко вимагає, щоб до неї пустили журналістів 12 ЗМІ. Їй відмовляють, бо колонія – не місце для піару

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко звернулася до адміністрації Качанівської колонії з заявою про надання їй можливості поспілкуватися з представниками засобів масової інформації. Про це повідомляє її офіційний сайт.

 

«Вчергове вимагаю від вас допустити до мене представників засобів масової інформації», - йдеться у заяві Юлії Тимошенко.

 

Екс-прем'єр вказала представників 12 засобів масової інформації, які через захисників звернулися до неї з проханням надати інтерв'ю. А саме: 5 канал, канал «24», «Громадське ТБ», «Українська правда», «Лівий берег», «Еспресо.TV», ICTV, СТБ, Новий канал, INTV, «Вечірні вісті», «Дзеркало тижня».

 

У відповідь у прес-службі Державної пенітенціарної служби заявили, що медичний блок тримання засудженої Юлії Тимошенко не передбачає можливість проведення прес-конференцій. А крім того, вона засуджена для того, щоб «виправитися, а не займатися популяризацією власної персони».

 

За інформацією прес-служби, задовольнити звернення засудженої пані Тимошенко про допущення до неї представників ЗМІ немає ані підстав, ані можливості.

 

«По-перше - Ю.Тимошенко є засудженою особою, яка відбуває покарання у виді позбавлення волі за вчинення тяжкого злочину, по-друге - фізично вона навіть не перебуває на території колонії, а утримується на задоволення її ж бажання у лікарні. На території лікарні - облаштований спеціальний охоронюваний блок для утримання засудженої, який ніяким чином не передбачає можливість проведення прес-конференції чи брифінгів», - йдеться в повідомленні прес-служби ДПтС.

 

«Також нагадуємо, що призначене судом покарання, яке особа відбуває в умовах позбавлення волі, в першу чергу, спрямоване на те, щоб особа виправилася, а не займалася в пенітенціарних закладах популяризацією власної персони», - додали в прес-службі ДПтС.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY