detector.media
12.01.2014 12:46
До 14 січня можна подавати заявки до участі у навчальному курсі «Медійне сусідство»
Проект «Медійне сусідство», фінансований ЄС та впроваджений BBC Media Action, запрошує журналістів українських онлайн-медіа взяти участь у триденному навчальному курсі із багатоплатформенної журналістики. Курс пройде у березні у Києві, повідомляє сайт Medianeighbourhood.eu.
 
Навчальний курс включає такі предмети:

Основи багатоплатформенної журналістики;
Редакційне керівництво у багатоплатформенному світі;
Висвітлення ЄС: поради та професійні ресурси;
Як писати на різних платформах (різні стилі письма, заголовки, висновки, підписи);
Робота з фотографіями на різних платформах;
Відео на різних платформах (зокрема, написання текстів для відеоряду і формати відеосюжетів в Інтернеті);
Ведення блогів;
Інтеграція соціальних мереж.
Навчання відбуватиметься в інтерактивному режимі. Воно складатиметься з практичних занять, що ґрунтуватимуться на прикладах відносин між ЄС та Україною.

У навчанні можуть взяти участь журналісти, які працюють у ЗМІ будь-якої платформи протягом щонайменше двох років на посаді репортера або редактора. Також до сфери їхнього інтересу млже входити висвітлення міжнародних новин, особливо, тих, що стосуються ЄС.

Для участі у навчанні усі охочі журналісти можуть надіслати своє резюме, а також лист, що підтверджує досвід роботи та професійну відповідність апліканта. Ці документи потрібно надсилати на таку адресу: olha.harbovska@bbcmediaaction.org (або media.neighbourhood@bbc.co.uk). 

Останній термін подання заявки на участь у навчальному курсі - 14 січня.

«Медійне сусідство» - це трирічна тренінгова програма для журналістів, редакторів та менеджерів онлайн- та друкованих медіа, а також телебачення та радіо. Вона фінансується Європейським Союзом; впроваджується - консорціумом на чолі з BBC Media Action.

«Медійне сусідство» має на меті зміцнити професійні навички журналістів, зокрема у сферах онлайн-медіа та незалежності ЗМІ. Також програма націлена на удосконалення якості висвітлення політики ЄС на Близькому сході, Кавказі та у Східній Європі.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY