detector.media
10.01.2014 13:12
Власник штрафмайданчику у Житомирі погрожував журналісту вбивством (ВІДЕО)

Сергій Кравчук, власник приватної території, де знаходиться штрафмайданчик державної виконавчої служби у Житомирі, переслідував журналіста місцевої газети «20 хвилин. Житомир», погрожуючи йому вбивством за відеозйомку. Про це повідомляє сайт видання.

 

Головний редактор «20 хвилин. Житомир» Владислав Пучич разом  з житомирянкою Людмилою Боровською поїхав на штрафмайданчик державної виконавчої служби, аби допомогти забрати звідти автомобіль громадянки, який судові виконавці не віддавали попри рішення суду, вимагаючи «порішати» питання. 

 

Як повідомляє видання, коли власниця авто разом з головредом «20 хвилин. Житомир» прибула на місце стоянки на території кафе «Львівська кудесниця», там перебували державні виконавці. Один з чоловіків почав виштовхувати  журналіста, аби наодинці поспілкуватись з власницею автомобіля. «20 хвилин. Житомир» зауважує, що на той час на автомобілі пані Боровської були зняті номери, а власник майданчику вимагав у власниці за їх повернення 700 грн.

 

 На Влада Пучича напав Сергій Кравчук, що утримує штрафмайданчик державної виконавчої служби

 

Коли Владислав Пучич намагався з'ясувати прізвище чоловіка, той  напав на журналіста - почав погрожувати вбити та нецензурно лаятись. Згодом з'ясувалось, що нападником був Сергій Кравчук, представник ПП Нива В.Ш., який з невідомих причин утримує штрафмайданчик державної виконавчої служби.

 

На місце пригоди головний редактор викликав слідчо-оперативну групу міліції, яка прийняла заяву про перешкоджання журналістській діяльності та погрози.  «Ми очікуємо від правоохоронців належної оцінки діям нападника», - йдеться на сайті видання.

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на Влада Пучича, що був одним з організаторів житомирського євромайдану, 23 листопада напали невідомі, коли він повертався додому. Вдруге журналіста жорстоко побили 28 листопада.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY