detector.media
09.01.2014 13:09
Медведчук виграв судовий позов проти Забужко за її інтерв’ю «Радіо Свобода»
Медведчук виграв судовий позов проти Забужко за її інтерв’ю «Радіо Свобода»

8 січня Печерський районний суд Києва задовольнив позов лідера громадського руху «Український вибір» Віктора Медведчука до письменниці Оксани Забужко, у якому пан Медведчук звинувачує літераторку у наклепі на нього. Про це йдеться на сайті руху.

 

Віктор Медведчук подав до суду на Оксану Забужко 9 грудня 2013 року за поширення, на його думку, «недостовірної, образливої і відверто брехливої інформації» в інтерв´ю «Радіо Свобода». У вищезгаданому інтерв'ю письменниця звинуватила Віктора Медведчука в причетності до провокацій проти Євромайдану 30 листопада - 1 грудня 2013 року.

 

Відповідно до рішення суду, Оксана Забужко має виплатити Вікторові Медведчукові матеріальну компенсацію у сумі 25 копійок.

 

Така суму матеріального відшкодування на сайті «Українського вибору» пояснили нібито «інтелектуальною неадекватністю» Оксани Забужко.

 

«Враховуючи моральну малозначущість відповідачки і сумнівність її інтелектуальної адекватності, суму компенсації Віктор Медведчук призначив всього в 25 копійок», - йдеться на сайті.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY