detector.media
09.01.2014 12:51
Денис Іванов залишив посаду генерального директора ОМКФ
Денис Іванов залишив посаду генерального директора ОМКФ

Денис Іванов залишає посаду генерального директора Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ). Про це йдеться в прес-релізі кінофоруму.

 

Денис Іванов, який працював гендиректором ОМКФ з 2010 року, відходить від операційного управління фестивалем та займатиметься розвитком нових фестивальних і дистрибуторських проектів компанії.

 

«Одеський кінофестиваль вже зайняв своє місце в міжнародному фестивальному календарі і заслужив любов глядачів. Ми виростили професійну команду, що залишається в проекті і буде його реалізувати на тому ж високому рівні. Надалі я планую зайнятися розвитком нових фестивальних і дистрибуторських проектів компанії "Артхаус Трафік", буду активно співпрацювати з кінофестивалем як дистрибутор і продюсер», - повідомив Денис Іванов.

 

 Денис Іванов був гендиректором ОМКФ з 2010 року

 

Хто обійматиме посаду директора ОМКФ замість Дениса Іванова, наразі невідомо.

 

Виконавчим продюсером ОМКФ стане Юлія Синькевич, яка до цього обіймала посаду керівника професійної секції ОМКФ.

 

До відбіркової комісії фестивалю у складі Вікторії Тігіпко, Аліка Шпилюка та Іллі Дядика приєднається колишній аташе з аудіовізуального напрямку Французького інституту Антельм Відо.

 

Також цього року для посилення програмного блоку на ОМКФ буде створено Консультативну раду (Advisory Board), до якої увійдуть визнані міжнародні експерти та фахівці кіноіндустрії. Свою участь в Раді підтвердили: представник German Films у Східній Європі Симона Бауман, виконавчий директор фонду Medienboard Berlin Brandenburg Кірстен Ніхуус, продюсер, сценарист і режисер Валерій Тодоровський, віце -президент Unifrance Жоель Шапрон та директор Ізраїльського кінофонду Катріель Шорі. Україну в Консультативній раді представлятиме Денис Іванов.

 

П'ятий Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться 11-19 липня.

 

Основний програмний фокус фестивалю як і раніше - арт-мейнстрім, повнометражні фільми «високої художньої цінності», орієнтовані на масового глядача.

 

Нагадаємо, програма ОМКФ складається з Міжнародної конкурсної програми та Національної програми, а також позаконкурсних програм («Фестиваль фестивалів», «Тиждень російського кіно», «Гала-прем'єри», «Ретроспективи», «Покази під відкритим небом» і спеціальних подій, затверджених дирекцією кінофестивалю) .

 

«Детектор медіа»

Фото - http://gloss.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY