detector.media
09.01.2014 12:38
СТБ покаже новий 16-серійний проект Оксани Байрак
СТБ покаже новий 16-серійний проект Оксани Байрак

20 січня на телеканалі СТБ стартує серіал «Пізнє каяття» виробництва кінокомпанії Film.ua Group. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Серіал виходитиме з понеділка по четвер о 21.00.

 

«Пізнє каяття» - це 16-серійний фільм режисера Оксани Байрак про історію двох сімей. Міла і Костя зберігають сім'ю лише через двох доньок Ліку і Кіру. Міла  вже давно охолола  до чоловіка, який не може забезпечити сім'ю, віддавши перевагу заповзятливому коханцеві Томашу. В іншій сім'ї Анна та її син Сергій очікують дива: попри те, що чоловік та батько вже давно зник без вісті, вони чекають на його повернення з Афганістану. Сергій зустрічається з Кірою, і незабаром з'ясовується, що у них буде дитина

 

Ролі у серіалі зіграли Анна Синякина, Артем Хрещеників, Регіна Мянник, Олег Маслянніков-Войтов, Максим Дрозд, Ігор Верник, Микита Звєрєв, Дарина Лобода, Наталія Васько, Ада Роговцева і Лариса Удовиченко.

 

Зйомки серіалу проходили в Києві, декількох містах Криму, а також в Ізраїлі.

 

«Це не просто серіал, де є тільки середні плани  це повноцінний багатосерійний фільм. Якщо говорити про час, це мій найдовший проект, і в якийсь момент я завила і сказала, що більше ніколи не буду таке робити, але коли подивилася на результат, то зрозуміла, що це - кіно», - розповіла режисер серіалу Оксана Байрак.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY