detector.media
09.01.2014 12:10
Українська прем’єра двох сезонів серіалу «Шерлок» ВВС відбудеться 15 січня на «1+1»
Українська прем’єра двох сезонів серіалу «Шерлок» ВВС відбудеться 15 січня на «1+1»

15 січня о 20.15 на каналі «1+1» відбудеться українська прем'єра другого сезону культового серіалу «Шерлок» виробництва ВВС. 21 січня о 20.15 в ефірі каналу вийде перша серія третього сезону. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

13 та 14 січня, перед прем'єрами другого та третього сезону британського «Шерлока», «1+1» повторить три серії першого сезону серіалу. Перша серія першого сезону вийде в ефір у понеділок, 13 січня, о 20.15.

 

Нагадаємо, серіал «Шерлок» виробництва британської медіакорпорації ВВС  переносить історії про знаменитого детектива Шерлока Холмса до Лондона наших днів. Детектив-консультант Шерлок Холмс, шукаючи сусіда по квартирі, знайомиться з Джоном Ватсоном, військовим лікарем, який щойно повернувся з Афганістану. Вони оселяються в квартирі 221Б на Бейкер-стріт, яку їм здає місіс Гадсон. Разом Шерлок і Джон допомагають Скотланд-Ярду у складних справах, використовуючи спостереження, аналіз, дедукцію, а також сучасні інтернет- та мобільні технології.

 

Серіал «Шерлок» ВВС отримав 31 нагороду і 46 номінацій. Головні ролі в ньому виконали британські актори Бенедикт Камбербетч і Мартін Фріман.

 

Світова прем'єра третього сезону серіалу «Шерлок» відбулася  у ніч з 1 на 2 січня на британському каналі BBC-1 та на російському «Первом канале».

 

Як писала «Детектор медіа», у грудні канал «1+1 » показав прем'єру російського серіалу «Шерлок Холмс».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY