detector.media
08.01.2014 12:09
Російський провладний журналіст Михайло Леонтьєв отримав пост віце-президента «Роснефти»
Російський провладний журналіст Михайло Леонтьєв отримав пост віце-президента «Роснефти»

Журналіст Михайло Леонтьєв посяде пост віце-президента з піару в нафтовій компанії «Роснефть». Про це 8 січня повідомила на своєму сайті газета «Коммерсант» з посиланням на анонімні джерела. Згодом пан Леонтьєв підтвердив інформагентству «РИА Новости», що влаштувався в «Роснефть», пише Лента.ру.

 

За словами Михайла Леонтьєва, він вийде на роботу найближчим часом. При цьому журналіст не уточнив , яку саме посаду він займатиме в «Роснефти». У самій компанії цю інформацію поки не коментують.

 

За даними «Комерсанта», журналіст буде курирувати департамент інформації і реклами. Цей департамент наразі очолює Володимир Тюлін, який раніше був головним редактором РЕН ТВ.

 

Джерела газети відзначили, що між Леонтьєвим і президентом «Роснефти» Ігорем Сечіним «давні приятельські відносини». До того ж , за їх словами , пан Сечін любить запрошувати на роботу відомих людей.

 

Нова робота не завадить пану Леонтьєву займатися його нинішніми проектами , відзначає «Коммерсант» . Зокрема , журналіст продовжить вести програму «Однако» на російському «Первом канале» і керувати однойменним журналом.

 

За даними одних співрозмовників газети, прихід Михайла Леонтьєва в «Роснефть» означає , що компанія вирішила створити свій медіа холдинг. Інші джерела це спростували, зазначивши, що нафтогазової компанії не потрібні активи в ЗМІ.

 

55-річний Михайло Леонтьєв почав журналістську кар'єру у ризькій газеті «Атмода» в 1989 році, пише Лента.ру. У тому ж році він влаштувався у відділ політики газети «Коммерсант». Пізніше пан Леонтьєв перейшов в «Независимую газету», де очолив відділ економіки. Також він працював у тижневику «Business MH» і був співзасновником газети «Сегодня». На телебачення Михайло Леонтьєв прийшов в 1997 році. Він став ведучим програми ТВЦ «На самом деле». У 1999 році журналіст перейшов на ОРТ, де створив авторську програму «Однако».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY