detector.media
03.01.2014 10:57
Кіпрський канал показав новорічне звернення не того президента
Кіпрський канал показав новорічне звернення не того президента

Кіпрський телеканал CyBC вибачився перед своїми глядачами за допущену в новорічному ефірі помилку. Про це повідомляє інтернет-видання Лента.ру з посиланням на інформацію Cyprus Mail.

 

У ніч на 1 січня на CyBC показали запис новорічного звернення колишнього , а не діючого президента Кіпру.

 

Запис звернення Дімітріса Хрістофіаса (на фото), що залишив свій пост у березні 2013 року,  був включений замість запису обраного на навесні минулого року президента Нікоса Анастасідіса. Через кілька секунд оператори каналу усвідомили свою помилку і включили правильне відео. Однак, як зазначає Cyprus Mail, настрій багатьох телеглядачів CyBC було зіпсовано інцидентом - Хрістофіас на Кіпрі вважається непопулярним політиком, на якого кіпріоти багато в чому покладають відповідальність за кризу, що охопила країну наприкінці 2000-х.

 

За фактом помилки керівництвом каналу вже розпочато внутрішнє розслідування. Про його результати на CyBC обіцяють розповісти пізніше. Проте вже зараз відомо, що причиною виходу в ефірі застарілого президентського звернення, записаного ще в кінці 2012 року, став «людський фактор» - один із співробітників каналу натиснув не на той рядок в складеному для нього плейлисті програм.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY