detector.media
01.01.2014 11:12
«24-й» опівночі 1 січня показав Євромайдан наживо, решта загальнонаціональних каналів дали новорічне вітання Януковича

Тільки канал «24» опівночі на 1 січня в прямому ефірі показував святкове дійство на Євромайдані: вертеп, виконання більш 500 тисяч українців гімну України (подано заявку на світовий рекорд Книги Гінесса) тощо.

 

Решта загальнонаціональних телеканалів за кілька хвилин до Нового року показали в запису новорічне вітання президента України. Трансляція на різних каналах почалась не одночасно, а з кількасекундним запапізненням.

 

У групі телеканалів«1+1 медіа» трансляцію вітання президента показували на всіх каналах, включаючи дитячий «Плюсплюс», а в групі U.A. Inter Media Group (канал «Інтер» та решта інших) новорічний виступ глави держави показали не всі канали - наприклад, трансляції не було на каналах «Мега» і К1.

 

Канал «24», який вів трансляцію з Євромайдану, теж почав трансляцію ролика із вітанням Віктора Януковича, але виключив його за кілька секунд, коли на Майдані Незалежності почали співати гімн України. Більше трансляція ролика не поновлювалася.

 

Пряму трансляцію з Євромайдану в новорічну ніч вели також 5 канал, ТВі, «Еспресо TV».

 

5 канал показав новорічне вітання Віктора Януковича - одразу після вітань Петра Порошенка, який сказав, що «Майдан переможе».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY