detector.media
30.12.2013 17:39
«Інтер» створює спеціальну редакцію для продакшну документальних фільмів
«Інтер» створює спеціальну редакцію для продакшну документальних фільмів

Телеканал «Інтер» створює редакцію документального мовлення на чолі з  Олександром Лук'яненком та Софією Чемерис. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

 Керівником редакції буде Софія Чемерис, а обов'язки шеф-редактора виконуватиме Олександр Лук'яненко.

 

«Документальні фільми власного виробництва завжди були візитною карткою телеканалу «Інтер». У планах на новий 2014 - активний розвиток цього напрямку і створення циклу документальних проектів», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Кілька проектів вже знаходяться у виробництві. Зокрема, документальний фільм «Юрій Яковлєв. Смішний, серйозний, справжній», фільм про письменника-сатирика Михайла Жванецького та документальний цикл «Сценарії любові» про історії кохання легендарних людей.

 

Також канал має намір до 200-річного ювілею з дня народження Тараса Шевченка представити документальний спецпроект «Шевченко. 200 років самотності» , в якому візьмуть участь ведучі каналу.

 

«Була проведена масштабна дослідницька робота - вивчалися архівні документи , історичні факти, мемуари сучасників Тараса Григоровича. Автори фільму ретельно аналізували події та факти, що вплинули на життя Шевченка, на мотивацію його вчинків», - анонсує проект канал.

 

Софія Чемерис в 2006-2011 роках працювала режисером програми «Подробиці тижня» та  режисером студії документальних фільмів «Інтера».

 

Нагадаємо,  Олександр Лук'яненко нещодавно залишив телеканал «Україна», де працював шеф-редактором програми «События недели».

 

У 1999-2004 роках Олександр Лук'яненко  був спеціальним кореспондентом телеканалу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY