detector.media
27.12.2013 15:00
До Незалежної асоціації телерадіомовників приєдналися п’ять нових компаній
До Незалежної асоціації телерадіомовників приєдналися п’ять нових компаній

У грудні 2013 року членами Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ) стало п'ять нових компаній з Києва, Рівного та Дніпропетровська. Про це повідомляє прес-служба НАМ.

 

Серед нових членів НАМ - інтернет-мовники «Телерадіокомпанія «Соціальна країна» та  «Громадське телебачення отв»,  продакшн-студія «Джорні уест медіа Україна», телерадіокомпанії «Ритм» та «Регіон».

 

«Вперше за весь час існування асоціації до НАМ приєдналися інтернет-мовники. Ми передбачаємо збільшення активності у даному сегменті і готуємо спеціальні сервіси для цього сегменту. Зараз ми можемо запропонувати інтернет-мовникам сервіси з наповнення контентом, підтримку у просуванні законодавства, юридичні послуги, послуги з навчання персоналу  та інформаційну підтримку», - зазначила виконавчий директор асоціації Катерина М'ясникова.

 

Нагадаємо,  раніше членами асоціації стали: ТРК «Атлант-СВ» із Сімферополя (телеканал ATR, радіо «Мейдан», дитячий канал Lale), телеканал ТВА (Чернівці), телерадіокомпанії «Галичина» (Івано-Франківськ) та «Екран» (Джанкой), «Сімон» (Харків).

 

Загалом упродовж 2013 року до Незалежної асоціації телерадіомовників приєдналося 10 компаній.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY