detector.media
27.12.2013 12:44
Показ альманаху «Відкритий доступ» у Луганську зірвали невідомі хулігани та донські козаки
Показ альманаху «Відкритий доступ» у Луганську зірвали невідомі хулігани та донські козаки

26 грудня у Луганську вдруге за тиждень зірвали показ документального альманаху «Відкритий доступ».  Про це повідомляє «Радіо Свобода».

 

Громадські активісти, які щодня збираються біля пам'ятника Тарасу Шевченку, планували показати на площі одну з новел документального фільму під назвою «Межигір'я», а також взяти участь у телемості з євромайданами Запоріжжя та Івано-Франківська.

 

Показу зашкодили невідомі, що встановили на площі потужні колонки, з яких лунала  гучна музика. Післі того, як організатори перенесли демонстрацію альманаху в сусідній сквер, невідомий чоловік облив екран зеленкою, а через деякий час другий невідомий вилив чай на ноутбук луганських євромайданівців.

 

Обох хуліганів затримала міліція. Водночас до конфлікту також долучилися люди, які представлялися донськими козаками. Їхній отаман з нагайкою в руках намагався пошкодити апаратуру громадських активістів.

 

Євромайданівці заявили, що не відмовляються від ідеї влаштувати у Луганську показ фільму «Відкритий доступ» і планують зробити це незабаром.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY