detector.media
26.12.2013 20:35
Княжицького і Жванію викликають на допит для перевірки інформації, викладеної у ЗМІ, - міліція
Княжицького і Жванію викликають на допит для перевірки інформації, викладеної у ЗМІ, - міліція

Виклик на допит у Головне слідче управління МВС України народних депутатів Миколи Княжицького і Давида Жванії пов'язаний з необхідністю з'ясувати інформацію, викладену Костянтином Кагаловським. Про це повідомляє управління зв'язків з громадськістю МВС України.

 

Міліція заявляє, що в межах розслідування кримінального провадження за фактом побиття Тетяни Чорновіл слідством відпрацьовується будь-яка інформація, у тому числі - зі ЗМІ та відкритих джерел.

 

Слідчими проаналізовано виступ колишнього власника телеканалу ТВі Костянтина Кагаловського (у Facebook), у якому він зазначає, що до рейдерського захоплення цього каналу причетна особа, яка фігурує у справі з приводу побиття Тетяни Чорновіл. Також пан Кагаловський зазначає, що до діяльності підозрюваного мають відношення народні депутати Микола Княжицький та Давид Жванія.

 

«Виклик на допит у Головне слідче управління МВС України цих народних депутатів пов'язаний з необхідністю з'ясувати інформацію, викладену К. Кагаловським. Зокрема, щодо їх причетності до вчиненого кримінального правопорушення», - йдеться в повідомленні міліції.

 

Сам Микола Княжицький у Facebook заявив, що не знає фігурантів справи про напад на Тетяну Чороновол: «Тут на провладних сайтах (УНН, полеміка та ін.) вкидається інформація про те,що у справі Чорновіл мене нібито викликають на допит через зв'язок з фігурантами справи. Це повна брехня і міліцейська смішна провокація . Офіційно заявляю,що нікого з фігурантів справи я особисто не знаю,з жодним з них ніколи не спілкувався. А Таню дуже поважаю і ціную, як чесну і порядну людину».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY