detector.media
26.12.2013 13:49
Міліція у Дніпропетровську кваліфікувала побиття журналіста ногами як «легке тілесне ушкодження»
Міліція у Дніпропетровську кваліфікувала побиття журналіста ногами як «легке тілесне ушкодження»

У Дніпропетровську за фактом побиття кореспондента газети «Зоря» В'ячеслава Поїздника порушили кримінальне провадження за статтею «умисне легке тілесне ушкодження». Про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на головне управління міліції в області.

 

Причиною кваліфікації статті про легке тілесне ушкодження журналісту, на якого напали троє невідомих, коли він знімав ДТП, пояснили тим, що той нібито не є журналістом.

 

В обласному управлінні міліції заперечили, що В'ячеслав Поїздник є журналістом і кореспондентом газети «Зоря» з посиланням на дані, які правоохоронці нібито отримали від редакції. Газета «Зоря» таку заяву міліції спростувала, заявивши, що пан Поєздник є спеціальним кореспондентом видання й має відповідне посвідчення.


«У сферу його обов'язків входить фотозйомка та відеозйомка ДТП, а також підготовка інформаційних матеріалів про ДТП для сайту», - зазначили в газеті.



Нагадаємо, на журналіста дніпропетровської газети «Зоря» В'ячеслава Поїздника напали невідомі, коли 22 грудня о 20.45 він фіксував наслідки ДТП у Дніпропетровську, коли позашляховик «Лексус» врізався в пасажирський автобус. Журналіст в цей час фіксував пригоду на відео.

 

За словами пана Поїздника, троє невідомих перешкоджали йому в роботі й спробували відібрати фотоапарат. Журналіст каже, що представився і показав редакційне посвідчення, однак це не допомогло: його повалили на землю і стали бити ногами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY