detector.media
25.12.2013 16:43
Вийшов друком спільний проект The Economist та «Українського тижня» «Світ у 2014»
Вийшов друком спільний проект The Economist та «Українського тижня» «Світ у 2014»

Журнал «Український тиждень» третій рік поспіль спільно з британським виданням The Economist видав проект «Світ у ...». При цьому другий рік «Український тиждень» дістає ексклюзивне право в Україні на друк цього спецпроекту. Про це йдеться в повідомленні редакції.

 

«Світ у 2014» - це українська версія щорічного спецпроекту журналу The Economist, що пропонує аналітику і прогнози на майбутній рік в геополітиці, економіці, фінансах, бізнесі, науці і культурі. Серед колумністів цьогорічного видання - лідер британських лейбористів Ед Мілібенд, який пише про нову Британію; Річард Бренсон, який запускає перший комерційний політ в космос; президент IBM Вірджинія Рометті, що розповідає про нові розумніші підприємства,  актор Метт Деймон, що прагне забезпечити водою усіх.

 

П'ята частина контенту присвячена Україні. «Цього разу особливістю української частини спецпроекту є те, що ми не лише даємо прогнози на 2014 рік, а ще й міркуємо, як не втратити країну. До цього зобов'язує поточна ситуація», - пояснює головний редактор «Українського тижня», редактор українського видання «Світ у 2014» Сергій Литвиненко.

 

Серед питань, які розглядаються в розділі «Україна»: який сценарій збереження влади обере Янукович; за яких умов опозиція може скористатися своїм останнім шансом; що робити суспільству, яке змушене почуватися вершником без голови; хто допоможе уникнути «паралельної реальності», яка формуватиметься провладними медіа; чи встоїть економіка; чи можливий найгірший варіант з усіх можливих: девальвація в парі з високою інфляцією; чому саме в 2014 році закінчиться тривалий період зростання доходів українців; чому на «білих комірців» очікують важкі часи; чи можлива в Україні сланцева революція.

 

Нагадаємо, раніше «Світ у ...» також публікувала «Инвестгазета».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY